فشار برای افتتاح پروژه‌های نیمه تمام تا پایان عمر دولت روحانی

در حالی قرار است فردا تعدادی از پروژه‌های عمرانی مناطق آزاد افتتاح شود که فشار برای افتتاح پروژه‌های نیمه تمام تا پایان عمر دولت حسن روحانی در این مناطق ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، قرار است فردا تعدادی از پروژه‌های عمرانی مناطق آزاد افتتاح شود که فشار برای افتتاح پروژه‌های نیمه تمام تا پایان عمر دولت حسن روحانی در این مناطق ادامه دارد. در جدیدترین نمونه قرار است فردا 15 تیرماه 1400 با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس‌جمهور ششمین دوره از افتتاح پروژه‌های مناطق آزاد برگزار شود.

به گفته حمیدرضا مومنی، دبیر شورایعالی مناطق آزاد قرار است فردا 15 تیرماه  38 پروژه در منطقه آزاد ارس با اعتبار سرمایه گذاری 15 هزار و 144 میلیارد ریال و با اشتغالزایی 663  نفر، 14 پروژه در منطقه آزاد انزلی با اعتبار سرمایه گذاری 6 هزار و 164 میلیارد ریال و با اشتغالزایی 446 نفر، 6 پروژه در منطقه آزاد چابهار با اعتبار سرمایه گذاری 2 هزار و 162 میلیارد ریال و با اشتغالزایی 169 نفر، 4 پروژه در منطقه آزاد کیش با اعتبار سرمایه گذاری 27 هزار و 825 میلیارد ریال و با اشتغالزایی 750 نفر و 4 پروژه در منطقه آزاد ماکو با اعتبار سرمایه گذاری 7 هزار و 581 میلیارد ریال و با اشتغالزایی 360 نفر افتتاح شود.

در دوره قبلی، دبیر شورای عالی مناطق آزادمناطق آزاد از برخی پروژه‌هایی که قرار بود تجهیز و افتتاح شود بازدیدهایی را داشت. یک نمونه بازدید از شرکت «س موتور م» در منطقه آزاد ارس بوده که در آن زمان به جز یک سوله (طبق آن چه در تصاویر مشهود است) تجهیزات مورد نیاز تولید خودرو دیده نمی شود.

این پروژه در دوره جدید دبیر شورای عالی مناطق آزاد با تغییر نام  به «ا موتور» در دوره پنجم افتتاح‌ طرح‌های عمرانی مناطق آزاد با حضور رئیس جمهور در همان سوله به بهره‌برداری رسیده است. بنابر اعلام حمیدرضا مومنی 20250 میلیارد ریال (بیش از 2000 میلیارد تومان) در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است. فارغ از برخی تردیدها به این افتتاح، نکته جالب توجه اجاره سوله مذکور از شرکت عمران جلفا به مدت 6 سال (مبلغ 50 میلیون تومان اجاره ماهانه در سال اول) است.

اواخر ماه گذشته این پروژه جزو طرح‌های افتتاح شده‌ بود که مشخص نیست به چه دلیل در لیست طرح‌های قابل افتتاح قرار گرفت؟! از سوی دیگر بنا بر گفته دبیر شورایعالی مناطق آزاد اکنون 622 پروژه نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی حدود 50 درصدی در مناطق آزاد در دست اجراست و فشار برای افتتاح زودهنگام برخی از این طرح ها طی هفته‌های اخیر تشدید شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *