قرعه‌کشی خودروها فروش فوق العاده، شنبه انجام می‌شود

مدیرعامل ایران خودرو گفت: ثبت نام پیش فروش ایران خودرو تا ۱۴ خرداد ادامه دارد و شنبه هفته بعد، قرعه کشیخودروها فروش فوق العاده انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز،فرشاد مقیمی در نشستی خبری با اشاره به فرایند ثبت نام متقاضیان خودرو بیان کرد: ثبت نام‌ فروش محصولات ایران خودرو تا 14 خرداد ماه ادامه خواهد داشت و شنبه قرعه‌کشی انجام می‌شود و حداقل تا ٣ ماه آینده تحویل خواهیم داد. پیش فروش دیگری هم در هفته آینده خواهیم داشت که موعد تحویل آن سال 1400 خواهد بود.

وی در خصوص بهسازی برنامه‌ریزی برای گروه صنعتی ایران خودرو گفت: از اسفند ماه امسال ورود مشتری به داخل نداریم و در تلاش هستیم آن را بهسازی کنیم. در ایران خودرو کار‌های مثبتی در خصوص مدیریت هزینه انجام گرفته است.

این مقام مسئول ادامه داد: بر اساس بحث‌های آموزشی که در گروه ایران خودرو مطرح شده، کار‌های مثبتی هم انجام شده است.

مقیمی گفت: در موضوع طراحی سازمانی نیازمند قابلیت سازی در سازمان هستیم که یکی از آن‌ها منابع انسانی کارآمد است.

مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: از شهریور سال گذشته در تلاش بودیم که تعدیل نیرو نداشته باشیم