پرداخت ۹۲ درصد مطالبات نخلداران خوزستانی

مدیر تعاون روستایی خوزستان از پرداخت ۹۲ درصد مطالبات خرید تضمینی خرما به نخلداران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری کلاغ نیوز، محمد امین معین راد در خصوص خرید تضمینی خرما اظهار کرد: حدود ۲۱ هزار تن خرما، در سال جاری از نخلداران خوزستانی به ارزش ۱۶۵ میلیارد تومان خریداری شده است.

این اقدام، کاری بسیار فوق العاده بود و زحمت فراوانی را برای همکاران ما به همراه داشت.

وی با بیان اینکه پرداخت ۹۲ درصد از مطالبات خرید تضمینی خرما انجام شده است، افزود: تا کنون ۱۵۵ میلیارد تومان از مبلغ خرید تضمینی خرما، پرداخت شده و پرداخت مابقی آن نیز در دست اقدام است.

مدیر تعاون روستایی خوزستان گفت: در فرآیند خرید تضمینی خرما، ۳۲ مرکز خرید در شهرستان های اهواز، حمیدیه، باوی، کارون، شادگان، ماهشهر، آبادان و خرمشهر مشغول به کار شدند.

معین راد تصریح کرد: خرید تضمینی خرما در سال جاری، برای اولین بار توسط دولت سیزدهم انجام شد و پیش از این، نخلداران با فروش خرماهای خود به کارگاه ها، حداقل یکسال بعد از فروش، هزینه محصول به آن ها پرداخت می شد.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *