تا پایان امسال قید و بند‌های پیش روی صادرات برداشته می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که تا پایان امسال قید و بند‌های پیش روی صادرات برداشته می‌شود در مورود واردات خودرو گفت: نظر شخصی من و رسمی وزارت صمت عدم واردات خودرو در شرایط فعلی کشور است.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، سید رضا فاطمی امین در نشست هم اندیشی با روسای اتاق‌های بازرگانی و صادرکنندگان کشور افزود: از سال ۹۷ محدودیت‌هایی بر روی صادرات کشور اعمال شد که البته من با محدودیت‌های گذرا موافقم، اما این دوران گذار خیلی طولانی شد بنابراین این محدودیت‌ها تا پایان سال رفع خواهد شد. تا پایان امسال قید و بند‌های پیش روی صادرات برداشته می‌شود

وی با اشاره به مصوبه امروز ستاد اقتصادی دولت گفت: در این مصوبه سعی شده محدودیت‌های صادراتی و وارداتی کشور رفع شود.

فاطمی امین همچنین گفت: با احتساب امسال، ۴ سال است که تورم بالای ۲۵ درصدی در کشور وجود دارد معنای آن این است که بسیاری از تولیدات کشور تقاضای داخلی ندارند.

وی افزود: در این شرایط باید تقاضای خارجی برای کالا‌های داخلی ایجاد شود یعنی باید تولیدات بیش از نیاز بازار داخلی، بتواند بازار‌های صادراتی کشور را به حرکت درآورد.

تاکید وزیر صمت بر افزایش ۴۰ درصدی صادرات غیرنفتی

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تا پایان امسال باید بتوانیم صادرات غیرنفتی کشور را ۴۰ درصد افزایش دهیم.

سید رضا فاطمی امین در نشست هم‌اندیشی با روسای اتاق‌های بازرگانی و صادرکنندگان کشور با بیان اینکه باید واردات خود را متنوع و صادرات را متکثر کنیم افزود: در زمینه صادرات کالا‌های صحیح، رتبه ۱۰۰ را در دنیا داریم که باید به رتبه ۴۰ برسیم.

وی اضافه کرد: صادرات غیرنفتی امسال خیلی مهم‌تر از سال‌های قبل است، زیرا صادرات نفت کاهش پیدا کرده است از این رو تنظیم تراز تجاری کشور بیشتر از اینکه در حوزه نفت باشد، در اختیار صادرکنندگان غیر نفتی است.

فاطمی امین ادامه داد: در سال‌های اخیر که تورم بالا داشتیم، قدرت خرید مردم پایین آمده است که باید با لوکوموتیو صادرات، قطار اقتصاد راه بیندازیم هدف گذاری کردیم در ۶ ماه دوم امسال، افزایش ۵ میلیاردی دلار صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشته باشیم.

وی با بیان اینکه فقط تراز مبلغی و دلاری در صادرات اهمیت ندارد گفت: اینکه چه چیزی صادرات می‌کنیم نیز مهم است. وقتی صادرات مواد پتروشیمی، مواد خام باشد، مهم نیست. در واقع صادرات ما مثل کسانی است که نیروی کم و منابع زیاد دارند.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *