• صفحه خانگی
  • >
  • نفت
  • >
  • تقاضای جهانی برای نفت در اوایل ۲۰۲۲ به سطح قبل از بحران کرونا باز می‌گردد

تقاضای جهانی برای نفت در اوایل ۲۰۲۲ به سطح قبل از بحران کرونا باز می‌گردد

تولیدکنندگان و تاجران نفت در کنفرانس آسیا پسیفیک پترولیوم (اپک) اعلام کردند تقاضای جهانی برای نفت در اوایل ۲۰۲۲ به سطح قبل از بحران کرونا باز می‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، به نقل از رویترز، تولیدکنندگان و تاجران نفت در یک کنفرانس صنعتی در روز دوشنبه اعلام کردند انتظار می‌رود تقاضای جهانی برای نفت در اوایل سال آینده میلادی به دنبال بهبود اقتصاد جهان به سطح قبل از بحران کرونا باز گردد.

این دورنما همگام با پیش‌بینی سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) قرار دارد ولی پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی کمی متفاوت است.

گرگ هیل، رئیس شرکت انرژی هس عقیده دارد تقاضای جهانی برای نفت تا پایان ۲۰۲۱ یا در سه ماهه اول ۲۰۲۲ تا ۱۰۰ میلیون بشکه در روز افزایش می یابد.

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، ۹۹.۷ میلیون بشکه در روز نفت در ۲۰۱۹ در کل دنیا مصرف شده است یعنی قبل از آنکه همه‌گیری کرونا فعالیت‌های اقتصادی و تقاضا برای سوخت را کاهش دهد.

سران صنعتی در کنفرانس آسیا پسیفیک پترولیوم (اپک) اعلام کردند با وجود اینکه افزایش مداوم موارد ابتلا به کرونا در سراسر بازارها به روند بهبود تقاضا برای برخی محصولات پالایشگاهی مانند سوخت هواپیما آسیب رسانده ولی روند مصرف بنزین و دیزل رو به رشد است.

در گزارش این کنفرانس آمده است:« ما با دوره پس از همه‌گیری کرونا مواجه هستیم و یاد می‌گیریم چطور با این ویروس زندگی کنیم. تقاضا برای انرژی رو به رشد است و این یک خبر خوب برای ماست».

انتظار می‌رود بهبود تقاضا سوددهی پالایشگاه‌ها را افزایش داده و فرصت بازگشت به سطح قبلی تولید یا تولیدات جدید را فراهم می‌کند ولی متخصصان در مورد ظرفیت مازاد پالایشگاهی و تاثیر آن بر روند بهبودی هشدار داده‌اند.

قیمت نفت خام برنت بیش از ۵۰ درصد در سال جاری میلادی افزایش یافته و به بالاترین رقم از اکتبر ۲۰۱۸ رسیده است که نتیجه افزایش تقاضا برای سوخت و کاهش تولید اوپک و متحدانش در ائتلاف اوپک پلاس است.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *