روند واکسیناسیون در کشور سرعت بیشتری به خود گرفت

با آغاز واکسیناسیون گروه‌های شغلی در کشور و همچنین کاهش سن گروه های سنی به ۵۰ سال، روند واکسیناسیون در کشور سرعت بیشتری به خود گرفت ؛ روندی که در روزهای اخیر با وجود رکوردشکنی تزریق در برخی روزها، اما در برخی برندهای واکسن مجددا با کندی مواجه شده و در مواردی نیز سرگردانی گروه های اعلام شده جهت واکسیناسیون را در اغلب استانها به دنبال داشته است.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، به اذعان متخصصین و با تکیه بر تجربه موفق استان سیستان و بلوچستان در مدیریت شرایط حاد کرونا آنهم به گونه‌ای که طی روزهای قبل مرگ و میر کرونایی در این استان بسیار کاهش یافته است اکنون نمی‌توان تاثیر بسزای واکسیناسیون در کاهش آمار مرگ و میر ناشی از کرونا را نادیده گرفت؛ اما چرا هنوز روند واکسیناسیون در کشور با مشکل مواجه است؟

آغاز واکسیناسیون گروه‌های شغلی را از طرفی شاید بتوان علتی برای تاخیر یک هفته‌ای در بازگشایی سامانه salamat.gov.ir برای ثبت نام متولدین ۱۳۵۰ و ماقبل علی‌رغم دستور وزیر سابق بهداشت دانست؛ زیرا با وجود واردات و تولید واکسن می‌بایست حداقل نیمی از موجودی واکسن‌ها را برای تزریق به دُز دومی‌ها نگهداری کرد. با این حال سامانه مذکور با تاخیری حدودا یک هفته‌ای در تاریخ ۳۰ مردادماه برای گروه سنی ۵۰ سال و بالاتر بازگشایی شد اما هنوز با گذشت ۹ روز از این امر، بسیاری از مشمولان این گروه سنی موفق به تزریق واکسن نشده و در عین حال گروه سنی جدیدی نیز برای ثبت‌نام در سامانه واکسیناسیون اعلام نشده است؛ به طوری که در مراجعه به پایگاه ها و مراکز تزریق واکسن مشخصا اعلام می شود که تزریق تنها برای دوز دومی هاست.

این در حالیست که بسیاری از دوز دومی ها نیز در برخی استانها در موعد تزریق با مراجعه به مراکز با نبود واکسن و تاخیر در تزریق روبرو شده اند؛ این تاخیر در تزریق دوز دوم برخی واکسنها نظیر اسپوتنیک روس و همچنین بهارات هند بسیار بیشتر از سایر واکسنهاست و سرگردانی ها و نگرانی های مراجعان را در پی داشته است؛ آخرین آمار تفکیکی واکسیناسیون اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، شاهدی بر این موضوع است.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *