آمار رو به رشد بیماری کرونا در کشور

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به آمار رو به رشد بیماری کرونا در کشور ، گفت: درحالی که اکنون هم تخت برای بستری بیماران جدید مبتلا به کرونا به سختی پیدا می‌شود، پیش‌بینی ما افزایش بسیار بیشتر مبتلایان به بیماری است.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، دکتر مسعود مردانی گفت: متاسفانه در حال حاضر در اوج پیک چهارم کرونا قرار داریم و موارد جدید ابتلا به بیماری روز به روز در حال افزایش است و این در حالی است که تخت‌های بیمارستانی که مبتلایان کرونا اختصاص دارد و بخش‌های مراقبت‌های ویژه کاملا مملو و پر هستند تا جایی که جا برای بستری بیمار جدید به سختی پیدا می‌شود. یکی از موضوعاتی که پرسنل بیمارستانی را کلافه کرده است نداشتن جای کافی برای بستری و کار طاقت‌فرسایی است که به دنبال گسترش شیوع بیماری انجام می‌دهند.عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به آمار رو به رشد بیماری کرونا در کشور ، گفت: درحالی که اکنون هم تخت برای بستری بیماران جدید مبتلا به کرونا به سختی پیدا می‌شود.

وی افزود: البته خرسندیم که اکثر داروهایی که برای این بیماران استفاده می‌کنیم تولید داخلی هستند و عزیزان در صنعت داروسازی هم تلاش زیادی برای تهیه دارو می‌کنند و از این منظر ما دچار مشکل نشدیم؛ این درحالی است که برخی کشورهای همسایه ما هنوز هم از دسترسی به داروهای اصلی کرونا محروم هستند ولی ما خوشبختانه داروهای ایرانی خوبی داریم که خوب جواب داده است و در حد نیاز مردم تامین می‌شود.

آمار بالای مرگ و میر ناشی از کرونا

وی با اشاره به آمار بالای مرگ و میر ناشی از کرونا در شرایط فعلی،‌ اظهار کرد: افزایش آمار در حالی رخ داده است که ما پیش‌بینی می‌کنیم آمار مرگ و میر از این هم  خیلی بیشتر شود.

این متخصص بیمای‌های عفونی، اظهار کرد: کرونای بریتانیایی قواعدی که قبلا با آن آشنا شده بودیم را به هم ریخته است. با ویروسی جهش یافته طرف هستیم که سرایت پذیری بسیار بالایی دارد.عمده بیمارانی که به ما مراجعه می‌کنند با ابتلای خانوادگی هستند. متاسفانه نوع جهش یافته کرونا به سرعت در ریه‌های فرد بیمار می‌نشیند و درگیری ریوی و نارسایی تنفسی ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به مرگ و میر شود. از طرف دیگر عوارض ناشایعی همچون عوارض قلبی، آنسفالیت و… که ما قبلا کمتر شاهد آن بودیم اکنون در بیماران نمود بیشتری پیدا کرده است.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *