بازار سرمایه با رشد ۹هزارواحدی روبرو شد

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۹هزارواحدی روبرو شد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۷میلیارد و ۸۸۶میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۶هزار و ۴۵۷میلیارد تومان در بیش از ۷۱۹هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۹هزارواحدی روبرو شد. در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۵۴هزار و ۲۵۱واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تایمن و معدنی و صنعتی گل گهر شد و در مقابل شرکت‌های مخابرات ایران، ایران خودرو و بانک پارسیان با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایهبازار سرمایه هم روزی مثبتی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۲۳۶۳واحد، کل (هم‌وزن) ۵۴۵واحد، قیمت (هم‌وزن) ۳۵۵واحد، آزاد شناور ۶۸۵۵واحد و شاخص‌های‌‌‌ بازار اول و دوم به ترتیب ۴۹۱۸ و ۲۴۲۶۸ واحد رشد کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۵۸۸میلیون ورقه به‌ارزش ۴۴هزار و ۷۴۰میلیارد تومان در ۴۴۶هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۹۸واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۴۷۰واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، پتروشیمی زاگرس و پلیمر آریا ساسول شد و در مقابل شرکت‌های بیمه تجارت نو، مدیریت انرژی تابان انرژی هور و اعتباری ملل بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *