شاخص بورس در هفته‌ای که گذشت با ۲۷هزار و ۹۱۵واحد کاهش

شاخص بورس در هفته‌ای که گذشت با ۲۷هزار و ۹۱۵واحد کاهش، معادل ۲.۳۲ درصد افت کرد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، در هفته‌ای که گذشت طی ۵ روز معاملاتی تعداد ۲۱میلیارد و ۵۴۲میلیون انواع اوراق بهادار به ارزش ۲۵۱هزار و ۷۹۰میلیارد ریال در بیش از ۳میلیون و ۴۳۰هزار و ۴۵۰دفعه مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب ۲.۴۶ درصد افت، ۰.۰۴ درصد رشد و ۳۵.۱۴ درصد کاهش را نسبت به هفته قبل‌تر تجربه کردند.شاخص بورس در هفته‌ای که گذشت با ۲۷هزار و ۹۱۵واحد کاهش، معادل ۲.۳۲ درصد افت کرد.

این درحالی است که تعداد ۲۶۶۳میلیون واحد از صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس تهران به ارزش کل بیش از ۷۰هزار و ۹۰۲میلیارد ریال نیز در هفته گذشته مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب با ۲۵.۸۶ درصد افت و ۱.۹۵ درصد افزایش همراه شدند.

این گزارش می‌افزاید: شاخص بورسشاخص بورس در پایان معاملات هفته منتهی به ۱۵ اسفندماه با ۲۷هزار و ۹۱۵واحد کاهش، معادل ۲.۳۲ درصد افت کرد و به رقم یک میلیون و ۱۷۷هزار و ۹۱۷واحد رسید و شاخص کل هموزن نیز با ۳ هزار و ۱۳۱واحد کاهش، معادل ۰.۷۲ درصد افت کرد و رقم ۴۳۱هزار و ۲۶۵واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص بازار اول هم در این مدت با ۲۲هزار و ۹۸۲واحد افت به رقم ۸۶۲هزار و ۲۱۶واحد و شاخص بازار دوم با ۴۷هزار و ۶۴۳واحد کاهش به عدد ۲ میلیون و ۳۸۱هزار و ۳۳۰واحد رسیدند که به این ترتیب شاخص بازار اول با ۲.۶۰ درصد افت و شاخص بازار دوم با ۱.۹۶ درصد کاهش همراه شدند.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *