وزیر صمت:
دنبال شکستن انحصار در حوزه خودرو هستیم

وزیر صمت با بیان این که به دنبال شکستن انحصار در حوزه خودرو هستیم و این کار را انجام خواهیم داد گفت: تولید خودرو تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز،وزیر صمت با بیان این که به دنبال شکستن انحصار در حوزه خودرو هستیم و این کار را انجام خواهیم داد گفت: تولید خودرو تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.آذربایجان شرقی، علیرضا رزم حسینی عصر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار داشت: در حوزه اکتشافات باید کار‌های بیشتری انجام بشود و پهنه‌ های امیدبخش معدنی در حوزه فلزات سنگین و مس در آذربایجان شرقی وجود دارد که توسعه اکتشافات آنها در دستور کار است.

وزیر صمت با بیان برخی از برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: به دنبال شکستن گام به گام انحصار خودرو‌ها برای ایجاد بازار رقابتی هستیم تا مصرف کنندگان خودرویی با کیفیت و با قیمت مناسب دریافت کنند.رزم حسینی همچنین با اشاره به آمار افزایشی تولید خودروآمار افزایشی تولید خودرو در چند ماه اخیر گفت: افزایش ۵۰ درصدی تولید خودرو در شش ماهه دوم در دستور کار داریم.

وی به اجرایی شدن پروژه نفیلین سینیت سراب اشاره و بر انجام اقدامات لازم برای تکمیل و نهایی شدن آن تاکید کرد.وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه عرضه و فراوانی کالا در دستور کار وزارت صمت است گفت: ثبات نسبی نیز به وجود آمده است و با ابلاغیه‌های جدید ستاد اقتصادی دولت و تسریع در ترخیص کالا‌های رسوبی در گمرکات این روند تسریع شده است.

وی همچنین با تأکید بر لزوم حذف قوانین زائد اداری ادامه داد: باید قوانین دست و پاگیر برداشته شود تا مدیران کشور ریسک پذیر باشند.
لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *