استانداردسازی الگوی پیامک رمز پویا از امروز در تمام بانک ها

مرحله سوم طرح رمز دوم پویا در راستای استانداردسازی الگوی پیامک رمز پویا از امروز در تمام بانک ها اجرا می شود.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز،‌ روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: از تاریخ ۱۳۹۹.۱۰.۸ با هدف افزایش امنیت تراکنش های اینترنتی مبتنی بر رمز دوم پویا، پیامک های ارسالی برای مشتریان حاوی اطلاعات کامل تراکنش اعم از نوع تراکنش، مبلغ تراکنش و دریافت کننده وجه خواهد بود.مرحله سوم طرح رمز دوم پویا در راستای استانداردسازی الگوی پیامک رمز پویا از امروز در تمام بانک ها اجرا می شود.

همچنین لازم به ذکر است رمز دریافتی در بازه زمانی محدود و فقط برای همان تراکنش درخواستی معتبر بوده و از تاریخ ۱۳۹۹.۱۰.۱۰ در صورتی که هریک از اقلام تراکنش (نوع، مبلغ و دریافت کننده وجه) تغییر کند، رمز دریافت شده معتبر نبوده و تراکنش انجام نخواهد شد.

این اقدام در راستای افزایش امنیت تراکنش های مبتنی بر رمز دوم پویارمز دوم پویارمز دوم پویا انجام شده و نقش مهمی در کاهش جرایمی همچون فیشینگ و سایر اقلام کلاهبرداری مبتنی بر تراکنش دارد.

گفتنی است با اجرای طرح رمز دوم پویا از سال گذشته تاکنون آمار تراکنش های مشکوک بیش از ۸۵ درصد کاهش یافته است.

کلاهبرداران اینترنتی می‌توانند با سوء استفاده از غفلت دارندگان کارت‌های بانکی، اطلاعات این کارت‌ها را (مانند تاریخ انقضا، کد اعتبارسنجی (CVV۲) و رمز دوم) را از طریق درگاه‌های پرداخت یا سایت‌های جعلی به سرقت ببرند.

برای مقابله با این سرقت ها، رمز دوم یکبار مصرف یا پویا با هدف افزایش امنیت تراکنش‌های بانکی و کاهش کلاهبرداری‌های آنلاین از جمله فیشینگ در پایان دی ماه اجرایی شده و رمزهای دوم ایستا (ثابت) غیرفعال می شود.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *