رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان”منتظر تصمیم وزارت بهداشت برای لغو پروازها به کشورهای اروپایی به دلیل جهش ویروس کرونا هستیم”، گفت: این پروازها همچنان برقرار است.
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، تورج دهقانی زنگنه با اشاره به جهش ویروس کرونا در انگلیس، اظهار کرد: منتظر تصمیم وزارت بهداشت برای لغو پروازها به کشورهای اروپایی به دلیل جهش ویروس کرونا هستیم
وی با بیان اینکه تمام پروازهای ایران به انگلیس لغو شده است، افزود: منتظرتصمیم وزارت بهداشت برای لغو پروازهالغو پروازها به سایر مقاصد اروپایی هستیم.
وی با اشاره به احتمال ورود مسافر از مبدا لندن به تهران نیز گفت:در نهایت اگر مسافر بیماری وارد کشور شود از طریق وزارت بهداشت قرنطینه می شود.
در زمان حاضر به مقاصد پاریس، فرانکفورت، کلن، هامبورگ، وین، میلان و رم پروازهای از مبدا ایران انجام میشود.
محمد اسلامی –وزیر راه و شهرسازی در این باره اظهار کرد: در جلسات شورای عالی هواپیمایی کشوری بر اساس محاسبات انجام شده، محدودیت حداقل نرخ پروازهای داخلی لغو و مقرر شد شرکتهای هواپیمایی مجاز باشند روی نرخنامه اعلام شده در خرداد ماه امسال ۱۰ درصد اضافه کنند.
وی افزود: هیچ کدام از ایرلاینها حق ندارند بیشتر از ۱۰ درصد تصویب شده روی قیمت بلیتهایشان اعمال کنند و در صورتی که این سقف را رعایت نکنند مرتکب تخلف شده و به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: این مصوبه به همه شرکتها ابلاغ شده و سازمان هواپیمایی کشوری و انجمن شرکتهای هواپیمایی موظفند نرخنامه جدید را هر چه سریعتر و بر اساس مصوبه اخیر ابلاغ کنند.


