جدال با “کرونا” و چالش‌های پولی “مطب‌ها و بیمارستان‌ها”

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با اشاره به چالش های پولی و هزینه ای در حوزه سلامت به دلیل جدال با کرونا، گفت: طبق بررسی سازمان نظام پزشکی به طور کلی در حوزه سرپایی و بستری متناسب با نوع خدمت بین ۱۰ تا ۳۰ درصد افزایش هزینه به دلیل کرونا و در بخش‌های مختلف خدمات پزشکی و سلامت داریم. حال بیمه و دولت باید مقداری این بیمارستان‌ها را حمایت کنند تا اگر بیمار زیادی مراجعه کرد، بتوانیم جوابگو باشیم.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، دکتر محمد جهانگیری درباره وضعیت فعالیت مطب‌های خصوصی و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آن‌ها، گفت: در زمینه فعالیت مطب‌ها چند نکته حائز اهمیت است. در دوران کرونا ما با مقوله‌ای به نام پیشگیری مواجهیم که بحث همه‌گیری ویروس، نحوه سرایت آن و لزوم رعایت موارد بهداشتی و اصول پیشگیرانه از سوی تمام مردم و اقشار مختلف مطرح است. باید توجه کرد که پیشگیری موارد مختلفی را دربرمی‌گیرد. اولین اصل آن جلوگیری از ابتلا به بیماری است؛ دومین اصل پیشگیری این است که در صورت ابتلا، بیماری را درمان کنیم و میزان سرایت را بیشتر نکنیم. باید ضوابط پیشگیری را شناخته و بر اساس آن‌ها اقدام کنیم.

۸۵ درصد کرونایی ها سرپایی درمان می شوند
وی افزود: نحوه همه‌گیری در بیماری‌های حاد تنفسی مانند کووید-۱۹، این نکته را نشان می‌دهد که وسعت و اهمیت خدمات سرپایی بالاست که باید در دسترس باشند، منظم باشند، قابل اعتماد باشند و به خوبی عمل کنند. زیرا ۸۰ تا ۸۵ درصد کسانی که به کرونا مبتلا می‌شوند، بیمارانی هستند که می‌توانند به صورت سرپایی درمان شوند. طبق آمارهایی که وزارت بهداشت ارائه می‌دهد، از مبتلایان قطعی کرونا ۵۰ درصد بستری می‌شوند. بسیاری از افراد هم هستند که ممکن است تست نداده باشند، اما علائم اولیه کرونا را داشته و تشخیص اولیه را داشته باشند که آنها هم به صورت سرپایی درمان می‌شوند. بنابراین زیرساخت‌ها و سازو کارهای خدمات سرپایی باید مهیا باشد.

مطب ها در صف اول مراجعه کرونایی ها
جهانگیری ادامه داد: یکی از جایگاه‌هایی که در حوزه کرونا خدمات ارائه می‌دهند، مطب‌ها هستند؛ اعم از مطب‌های خصوصی و درمانگاه‌ها که صف اول مراجعه محسوب می‌شوند. لاجرم اتفاقاتی در این مطب‌ها رخ می‌دهد. اولا بخشی از افرادی که به مطب‌ها مراجعه می‌کنند، مبتلا هستند. دوما نوع خدمتی که به آنها ارائه می‌شود، خدمت تخصصی سلامت است و نیاز به معاینه و …. وجود دارد و ممکن است که پزشک نتواند فاصله‌گذاری را با بیمار رعایت کند. بنابراین مطب باید مجهز باشد تا بتواند برای حداقل پزشک و پرسنل خودش و مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کند. بر این اساس سازمان نظام پزشکی با معاونت درمان وزارت بهداشت دستورالعمل‌ها را تهیه کردیم و در اردیبهشت ماه این موارد ابلاغ شدند.

نگران بیماران مزمن هستیم
وی همچنین گفت: از طرفی دسترسی به خدمات سرپایی باید وجود داشته باشد و نمی‌توانیم بگوییم برخی مطب‌ها باید تعطیل شوند یا مطب‌ها در هر ساعت دو بیمار بیشتر ویزیت نکنند و …. . زیرا در شرایط خاص و در این صورت مطب‌ها دیگر نمی‌توانند پاسخگو باشند. در عین حال نکته دیگر این است که در مطب‌ها که فقط بیمار کرونایی ویزیت نمی‌شوند. در حال حاضر ما بیشتر نگران بیماران دیگر هستیم. زیرا اگر به بیماران مزمن توجه نکنیم، ممکن است بیماری‌شان پیچیده‌تر و حتی عارضه‌دار شود که هم خطرناک خواهد بود، هم هزینه‌ها را افزایش داده و هم ظرفیت‌های بیشتری از حوزه سلامت را اشغال می‌کنند. بنابراین باید مطب‌ها را برای سایر بیماران هم ایمن، فعال و در دسترس نگه داریم و اعلام کنیم که مخاطراتی هم وجود دارد.

موارد غیرقابل کنترل بهداشتی در مطب ها
جهانگیری گفت: برای این کار سازوکارهایی دیده شده است؛ اولا اینکه بخواهیم مطب را از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی با جاهایی مقایسه کنیم که همه چیز قابل کنترل است، امکان‌پذیر نیست. دوما برخی الزامات نیازمند همیاری و همراهی ارگان‌های دیگر است. مانند اینکه بگوییم در بیمارستان می‌خواهیم به گونه‌ای پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم که اصلا عفونتی منتقل نشود. آیا این امکان‌پذیر است؟ بنابراین بروز برخی موارد در مطب‌ها هم لاجرم است.

وی افزود: در حال حاضر در بیمارستان می‌بینیم که از درب ورودی پروتکل‌های ممانعتی مانند عدم ورود همراه، عدم ورود ماشین شخصی و… از سوی بخش‌های دیگر انجام می‌شود تا محافظت‌های لازم را انجام دهند. یکی از چیزهایی که می‌گویند در مطب‌ها رعایت نشده، فاصله‌گذاری اجتماعی است. پزشک نمی‌تواند افراد را ملزم کند که در مطب فاصله‌گذاری را رعایت کنند، بلکه تنها می‌تواند خواهش کند که بیرون از مطب منتظر بمانید، اما نمی‌تواند در را ببندد تا کسی وارد نشود. بنابراین بخش‌های دیگر باید در حوزه مطب‌ها کمک کنند. در عین حال نوبت‌دهی باید از قبل انجام شود. از طرفی ممکن است برخی بیماران از شهرستان به مطب پزشکی مراجعه کرده باشند و باید تعیین تکلیف شود و بازگردد، بنابراین نمی‌توان به این فرد گفت برو و یک روز دیگر بیا، بلکه باید او را بین مریض ویزیت کرد.

وی با بیان اینکه البته در برخی مواقع ممکن است برخی همکاران ما بر روی یکسری نکات تکیه و توجه نکنند، اظهار کرد: ما از همکاران‌مان خواستیم که موارد مرتبط با پروتکل‌های بهداشتی را تا حد امکان رعایت کنند، نظارت هم می‌کنیم و در جای خودش تذکر هم می‌دهیم. در عین حال این موضوع نیازمند کمک بیماران نیز هست. وقتی فردی وارد مطب می‌شود باید موارد بهداشتی را رعایت کنند، اگر دیدند مطب شلوغ است، یک وقت دیگر مراجعه کنند. بارها در مطب‌ها دیدیم که پزشک چندین بار به مراجعین می‌گوید که بیرون بایستند، اما به دلایل مختلف می‌بینیم که نمی‌توان این اقدام را انجام داد.

جهانگیری ادامه داد: قطعا برای بسیاری از پزشکان از نظر شخصی بهتر است که اصلا بیمار ویزیت نکنند و یا به میزان خیلی کم ارائه خدمت کنند. اگر پزشکی بیمار ویزیت می‌کند، اولین ریسک برای خودش است. زیرا پزشک باید بیمار را معاینه کند؛ بیماری که ممکن است به کرونا هم مبتلا باشد. بنابراین پزشک هم حتما به جان خودش فکر می‌کند. بنابراین موارد را رعایت خواهد کرد. اگر می‌بینیم پروتکل‌ها در مطبی رعایت نشده، قطعا امکان رعایت آن وجود نداشته است. به هر حال گاهی هم نتوانستیم که تجهیزات مناسب را به مطب‌ها برسانیم.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *