شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد۳هزار واحدی روبرو شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کلاغ نیوز، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۵میلیارد و ۷۴۴میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۳هزار و ۷۴۵میلیارد تومان در بیش از ۵۱۹هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد۳هزار واحدی روبرو شد.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای فولاد مبارکه اصفهان، سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و سرمایهگذاری تامین اجتماعی شد و در مقابل شرکتهای معدنی و صنعتی چادرملو، گسترش نفت و گاز پارسیان و بورس اوراق بهادار تهران با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۳۶۴میلیون ورقه بهارزش یک هزار و ۹۳۱میلیارد تومان در ۲۳۸هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۹واحد رشد کرد و در ارتفاع ۲۰هزار و ۱۷واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس و صنعتی مینو شد و در مقابل شرکتهای سنگ آهن گهر زمین، بیمه اتکایی امین و پالایش نفت لاوان بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.


