بازار سرمایه با رشد ۸هزارواحدی روبرو شد

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۸هزارواحدی روبرو شد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۵میلیارد و ۷۸۵میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۷۲۱میلیارد تومان در بیش از ۶۵۱هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۸هزارواحدی روبرو شد.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، گروه مپنا و صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد و در مقابل شرکت‌های بانک پارسیان، آلومینیوم ایران و سرمایه‌گذاری استان گلستان با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایهبازار سرمایه هم روزی مثبتی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۲۱۳۸واحد، کل (هم‌وزن) ۲۷۴۱واحد، قیمت (هم‌وزن) ۱۷۴۰واحد، آزاد شناور ۶۲۷۸واحد و شاخص‌های‌‌‌ بازار اول و دوم به ترتیب ۶۸۳۷ و ۱۴۸۵۹ واحد رشد کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۳ میلیارد و ۶۹۴میلیون ورقه به‌ارزش ۲۵هزار و ۱۵۰میلیارد تومان در ۵۵۲هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۰۳واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۹هزار و ۴۹واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی بیمه زاگرس، پلیمر آریا ساسول و پتروشیمی زاگرس شد و در مقابل شرکت‌های اعتباری ملل، بانک دی و بیمه تجارت نو بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *