بازار سرمایه با افت بیش از ۲هزار واحدی

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ثبت افت بیش از ۲هزار واحدی مواجه شد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۵میلیارد و ۸۸۹میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۵هزار و ۴۰میلیارد تومان در بیش از ۸۷۵هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت بیش از ۲هزار واحدی مواجه شد.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، پالایش نفت اصفهان و پالایش تهران شد و در مقابل شرکت‌های گسترش نفت و گاز پارسیان، پالایش نفت تبریز و پتروشیمی پارس با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایهبازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۵۹۷واحد، کل (هم‌وزن) ۷۰۹واحد، قیمت (هم‌وزن) ۴۵۴واحد، آزاد شناور ۴۹۲۷واحد و شاخص‌های‌‌‌ بازار اول و دوم به ترتیب ۱۵۰۴ و ۵۳۴۹ واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲میلیارد و ۱۳۶میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۳میلیارد تومان در ۶۰۹هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۴واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۸هزار و ۱۱۶واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، صنعتی مینو و پتروشیمی تندگویان شد و در مقابل شرکت‌های ذوب آهن اصفهان، پلیمر آریا ساسول و بیمه کوثر بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، صنعتی مینو و پتروشیمی تندگویان شد و در مقابل شرکت‌های ذوب آهن اصفهان، پلیمر آریا ساسول و بیمه کوثر بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *