شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ثبت افت بیش از ۱۸ هزار واحدی ، بیشترین افت سال ۱۴۰۰ را به ثبت رساند.
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۴میلیارد و ۷۱۸میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۳هزار و ۷۴۸میلیارد تومان در بیش از ۳۰۴هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ثبت افت بیش از ۱۸ هزار واحدی ، بیشترین افت سال ۱۴۰۰ را به ثبت رساند.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای ملی صنایع مس ایران، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پالایش نفت اصفهان شد و در مقابل شرکتهای گروه دارویی برکت، فرآوری معدنی اپال کانی پارس و گروه صنعتی پاکشو با افزایش خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
شاخصهای اصلی بازار سرمایهبازار سرمایه هم روزی منفی را پشتسر گذاشتند؛ بهطوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۴۸۶۹واحد، کل (هموزن) ۵۸۶۹واحد، قیمت (هموزن) ۳۷۷۸واحد، آزاد شناور ۲۶۱۹۳واحد و شاخصهای بازار اول و دوم به ترتیب ۱۵۶۴۴ و ۳۱۲۸۸ واحد افت کردند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۲۴۶میلیون ورقه بهارزش ۱۰هزار و ۴۷میلیارد تومان در ۱۳۳هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۷واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۷۹۰واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، بیمه پاسارگاد و شیر پاستوریزه پگاه گیلان شد و در مقابل شرکتهای پتروشیمی زاگرس، سنگ آهن گهر زمین و ذوب آهن اصفهان بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.


