آزمون استخدامی فولاد مبارکه صبح امروز برگزار شد 

آزمون استخدامی فولاد مبارکه صبح امروز ٢۴آذرماه ١۴٠١ در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شد.

به گزارش کلاغ نیوز، این آزمون در نوبت صبح برای مقاطع کاردانی و کارشناسی در رسته شغلی تولید و تعمیرات شامل رشته های مکانیک، متالورژی وتجربی و لوله کشی صنعتی شامل رسته های برق، مکانیک، متالورژی، ریاضی و تجربی برگزار می شود.
همچنین آزمون داوطلبان رسته های تولید و تعمیرات، جوشکار، تولید، تعمیرات، توسعه و تکنولوژی و معدن در نوبت عصر برگزار می شود.
در این آزمون حدود ٢۵هزار نفر از داوطلبین شرکت می کنند که در نهایت۱۱۰۳ نفر در فولاد مبارکه استخدام خواهند شد.

مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه بازدید از حوزه‌هاى آزمون استخدامى این شرکت در دانشگاه صنعتی اصفهان:
محمدیاسر طیب نیا:
آزمون استخدامی فولاد مبارکه، به عنوان بزرگترین آزمون استخدامی در کشور به‌دنبال جذب نیروهای متخصص برای افزایش تولید کیفی در فولاد مبارکه است.
فرایند جذب نیروهای جدید در فولاد مبارکه با برگزاری آزمون، از امروز آغاز شد. این موضوع بسیار برای ما با اهمیت است؛ چرا که رهبر معظم انقلاب، مسئولان را به تلاش شبانه‌روزی برای ایجاد اشتغال توصیه فرمودند.
علاوه بر سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا، فولاد مبارکه در راستای اشتغال‌زایی برای ۱۰ هزار نفر در بازه‌ای سه ساله برنامه‌ریزی نموده است. همچنین این شرکت قصد دارد با سلسله اقداماتی که تعریف نموده‌ است ۲ هزار نفر از جوانان تحصیلکرده کشور را تا دوسال آینده در زمینه‌های دانش‌بنیان مشغول به کار کند.
در زمینه اشتغال‌زایی مستقیم نیز امروز شاهد آغاز فرایند جذب و استخدام شرکت فولاد مبارکه هستیم. طی این آزمون ۱۱۰۳ نفر در فولاد مبارکه استخدام خواهند شد.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *