رییس سازمان غذا و دارو:
ایران دومین مصرف کننده محصولات آرایشی در غرب آسیا

رییس سازمان غذاودارو گفت: بنابر آمارهای اعلام شده، ما دومین مصرف کننده محصولات آرایشی در منطقه غرب آسیا هستیم.

به گزارش پایگاه خبری کلاغ نیوز از وبدا، بهرام دارایی در مراسم افتتاحیه سومین همایش و نمایشگاه فراورده های آرایشی، بهداشتی، شوینده، سلولزی و وابسته موسوم به ایران کازمتیکا اظهار کرد: محصولات آرایشی و بهداشتی، حوزه جذابی برای داروسازی محسوب می‌شود. با ارتقای علم در این حوزه، شاهد کاهش مصرف مواد سمی در این محصولات در تمام جهان هستیم.

وی افزود:  تاکنون فناوری‌های بالایی وارد حوزه داروسازی شده به طوریکه شاهد استفاده از فناوری mRNA در حوزه واکسن هستیم.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: آمار واردات محصولات آرایشی و بهداشتی کاهش یافته است. اگر فقط به فکر واردات بودیم، هیچ وقت در این صنعت رشد نمی‌کردیم و خوشحالم که صنف آرایشی و بهداشتی برای ارز سراغ سازمان نمی‌آید.

وی خاطرنشان کرد: بنابر آمارهای اعلام شده ما دومین مصرف کننده محصولات آرایشی در منطقه غرب آسیا هستیم و باید ببینیم چرا آمار قاچاق رو به رشد است. مسیر تولید داخل و کاهش واردات درست است ولی باید در کنار آن به نیازهای داخل توجه کرده تا فاصله را کم کنیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: صرف اینکه در تولید محصولات خودکفا می‌شویم باید با استفاده از فناوری‌های روز دنیا و پیشرفت‌ در سایر حوزه‌ها، در این زمینه نیز رشد کنیم. برای رسیدن به این هدف می‌توانیم از ظرفیت‌های خوب دانشگاهی به کمک رشته‌های شیمی، داروسازی و فرآورده‌های طبیعی بهره مند شویم. با توجه به مصرف بالای این فرآورده‌ها در ایران، پیش‌تر نزدیک ۴۰۰ میلیون دلار واردات رسمی داشتیم.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *