بازار محصولات کشاورزی دست دلال است

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه بازار محصولات کشاورزی دست دلال است ، گفت: وجود واسطه گرها و دلالان هر چه بیشتر باشد ضرر آن برای تولید کننده بیشتر خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کلاغ نیوز، برنامه تلویزیونی غیرمحرمانه با موضوع «دلالی و واسطه گری در صنعت کشاورزی کشور» با حضور«احد آزادیخواه سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی»؛ «محمدقربانی معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی»، «ابوالقاسم گلباف مدیر مسئول ماهنامه دام، کشت و صنعت» و « قاسم پیشه ور رئیس سازمان صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور» ۱۲ام آذرماه از شبکه دو سیما پخش شد.

آزادیخواه سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی معدل نسبی خوبی داریم، گفت: امروزه ۱۸درصد اشتغال از آن بخش کشاورزی است.

وی اضافه کرد: دلالان در زنجیره از مزرعه تا سفره مردم نقش دارند. هر چه حضور دلالان و واسطه گرها شدت بیشتری داشته باشد، ضرر و زیان به تولید کننده نیز بیشتر خواهد بود. رابطه تنگاتنگی میان سود حاصله یا ضرر حاصله برای تولید کننده و مصرف کننده وجود ندارد. در این میان گپی حاصل می شود که ممکن است واسطه ها این گپ را با اهداف و برنامه های مختلف پر می کنند.

آزادیخواه معتقد است؛ واسطه گری در حوزه کشاورزی کشور به لحاظ کمی و کیفی افراطی است.

وی با تاکید بر اینکه داستان واسطه گری در کشوری بیش از اندازه است، افزود: وجود واسطه گرها و دلالان هر چه بیشتر باشد ضرر آن برای تولید کننده بیشتر خواهد بود. یکی از مهمترین علل و عوامل نارضایتی متاثر از ضرر حاصل از تولید کننده و کشاورزی واسطه گری هاست.

آزادیخواه با اشاره به اینکه در شرایط موجود حذف واسطه ها به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و این امر باعث ایجاد تعارض می شود، درباره علت آن گفت: تولید کننده، تولید کننده است و ممکن است که شان صادرکننده را نداشته باشد.

در این میان به فیلتری نیاز است، لیکن اندازه آن باید مشخص باشد. در حال حاضر افراطی گری هایی موجود آزار دهنده است، کشاورز علاقمند است که شخصی از سر مزرعه محصولات او را خریداری کند که می تواند یک واسطه باشد، لیکن باید واسطه اول و آخر باشد و واسطه های دیگری اضافه نشود.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *