در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه، واردات ایران از عراق از لحاظ ارزش ۴۳۰درصد افزایش پیدا کرده و صادرات نیز ۳۱درصد رشد را تجربه کرده است.
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، سید روحالله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: عراق دومین کشور خریدار کالاهای ایرانی در چند سال اخیر بوده است که متأسفانه در سال گذشته بهدلیل شیوع کرونا، چند مرز با این کشور ماهها مسدود شد و مانند بسیاری از کشورها تجارتمان در سال گذشته کاهش یافت.واردات ایران از عراق از لحاظ ارزش ۴۳۰درصد افزایش پیدا کرده و صادرات نیز ۳۱درصد رشد را تجربه کرده است.
در پنج ماه نخست امسال با بیاثر شدن آثار کرونا بر تجارت خارجی روند تجارت خارجی کشور رو به رشد بوده و همین امر در خصوص عراق بهعنوان دومین شریک صادراتی کشورمان نیز مؤثر بوده است.
لطیفی توضیح داد: صادرات کشورمان به عراق تا پایان مرداد ماه، بیش از ۱۲میلیون و ۲۴هزار تن بهارزش سه میلیارد و ۱۶۳میلیون و ۳۴۳هزار و ۲۴۸ دلار بوده است که نسبت به پنج ماه نخست سال قبل، از لحاظ وزنی ۵۳درصد رشد و از لحاظ ارزش ۳۱ درصد رشد را شاهد بودیم.
در ۵ماهه نخست امسال ۳۱۳هزار و ۶۱۲ تن کالا بهارزش ۱۷۵میلیون و ۹۸۹هزار و ۶۸۷ دلار نیز از عراق وارد کشورمان شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی ۹۷۰درصد و از لحاظ ارزش ۴۳۰درصد رشد را شاهد بودیم.


