خروج ۴ نیروگاه از مدار تولید

مدیرکل مهندسی وراهبری شبکه برق در خصوص تازه‌ترین وضعیت تولید و مصرف برق گفت: شب گذشته شاهد افزایش شدید مصرف و در کنار آن خروج ۴ نیروگاه از مدار تولید بودیم.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی کلاغ نیوز،  مدیرکل مهندسی وراهبری شبکه برق در خصوص تازه‌ترین وضعیت تولید و مصرف برق گفت: شب گذشته شاهد افزایش شدید مصرف و در کنار آن خروج ۴ نیروگاه از مدار تولید بودیم.

مسعود صادقی  با اشاره به اینکه همچنان مصرف برق بالاست، از مشترکان خواست تا در ساعت گرم‌روز و ابتدایی شب، با خاموش کردن لامپهای اضافی، تنظیم کولرهای گازی روی ۲۵ درجه و قراردادن کولرهای آبی روی دور کند، در پایداری شبکه و جلوگیری از بروز خاموشی موثرتر عمل کنند.

وی گفت: امروز شاهد کاهش ۵۰۰مگاواتی مصرف برق نسبت به روز گذشته هستیم اما همچنان بیشتر مناطق کشور در منطقه قرمز مصرفی هستند و خارج از الگو مصرف می کردند.

پیش بینی می شود که هفته آینده چندروز دما کاهشی خواهد بود اما پس از چند روز بازهم شاهد افزایش دما و بالا رفتن مصرف هستیم که نیازمند همراهی جدی مردم خواهیم بود.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *