جزئیات جدید از حادثه سقوط صخره در منطقه ۲ آزادراه

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-شمال با بیان جزئیات جدید از حادثه سقوط صخره در منطقه ۲ آزادراه ، گفت: تمام تمهیدات ایمنی در ساخت آزادراه در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، سعید شهسواری درباره جزئیات جدید از حادثه سقوط صخره در منطقه ۲ آزادراه اظهار کرد: ظهر دیروز بخشی از بدنه کوه حد فاصل تونل ۳۳.۱ و تونل ۳۳A در منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال بیرون از محدوده تونل البرز ریزش کرد.

وی ادامه داد: برخلاف ادعای برخی، هیچ ریزشی در تونل البرز نداشته‌ایم. حفاری تونل ۱۱.۱ چند ماه قبل به اتمام رسیده و ریزشی در این تونل نداشتیم.

وی با اشاره به شیطنت عده‌ای که گفته‌اند ریزش در منطقه یک آزادراه که در حال بهره‌برداری است روی داده است، افزود: یک بخشی از کوه در واقع سنگ یکپارچه خیلی بزرگ از بدنه کوه جدا شد و ۲ نفر یکی راننده بیل مکانیکی و یک نفر اجرایی از شرکت آبادراهان پارس  (پیمانکار قطعه C منطقه ۲ آزادراه) متأسفانه در این حادثه جان خود را از دست دادند.

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-شمالآزادراه تهران-شمال با تاکیدبر این‌که کار در منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال در ۱۰۱ جبهه کاری در حال انجام است، گفت: به خانواده جانباختگان این حادثه تسلیت عرض می‌کنیم و حتما پیگیری‌های لازم برای کمک حال بودن این خانواده هم از بنیاد مستضعفان و هم از طریق پیمانکار مربوطه انجام خواهد شد.

شهسواری تاکید کرد: در دوران احداث تمام تمعیدات لازم برای تحکیم و ایمنی مسیر را انجام می‌دهیم. در داخل تونل‌ها در حین حفاری مباحث مربوط به تحکیم و تثبیت انجام و پس از آن نیز عملیات لاینینگ اجرایی می‌شود.

وی بیان کرد: به این ترتیب تونل به‌طور کامل تحکیم و تثبیت می‌شود؛‌هم‌اکنون در منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال ۳۱ رشته تونل فقط در یک باند حفاری شده و تحکیمات آن به طور کامل اجرای شده است.

وی گفت: برای مسیرهای روباز تمام مطالعات انجام شده، در بخشی از منطقه ۲ دیوارهای حائل اجرا می شود و در بخش دیگری از مسیر بهمن‌گیر احداث خواهد شد.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *