بازار مسکن دچار التهاب است

وزیر راه و شهرسازی گفت: بازار مسکن دچار التهاب است و قیمت‌ها واقعی نیست امیدواریم این شرایط حباب گونه از بازار مسکن رخت بربندد.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۲۵ فروردین در برنامه زنده تلویزیونی شبکه خبر درباره قیمت مسکن اظهار کرد: بازار مسکن دچار التهاب است و قیمت‌ها واقعی نیست امیدواریم این شرایط حباب گونه از بازار مسکن رخت بربندد و مردم بتوانند ثباتی را شاهد باشند؛ نهاده‌های مسکن متأثر از شرایط سایر بازارهاست و دچار تحول قیمتی شده است.

وی درباره ثبت وضعیت ملکی اشخاص در سامانه املاک و اسکان کشور گفت: مهم برای ما این بود که بتوانیم طرح جامع مسکن را با اطلاعات دقیق و واقعی طرح ریزی کنیم؛ دولت باید بداند همه ساله برای چند واحد مسکونی برنامه ریزی کند.

طرح جهش تولید مسکن با مفروضات تصویب شده نه آمار ثبتی!

وزیر راه و شهرسازی افزود: هر آنچه در طرح جامع مسکن آمده یا در طرح جهش تولید مسکن به تصویب مجلس رسیده، همه بر اساس مفروضات آماری است که تحلیلی است نه اقلام ثبتی آماری.

وی تصریح کرد: بر اساس ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، امکان ثبت اطلاعات ملکی اشخاص در سامانه املاک و اسکان فراهم شده است؛ مردم از ۱۹ فروردین به این سامانه مراجعه می‌کنند و ما بر اساس آن، مالک و مستأجر بودن را شناسایی می‌کنیم و سپس با توجه به رشد جمعیت و اطلاعاتی که سازمان ثبت احوال از زاد و ولد، مرگ و میر و ازدواج ارائه می‌دهد با اطلاعات سامانه اسکان تقاطع می‌دهیم و با توجه به نتایج به دست آمده برای بخش مسکن برنامه ریزی می‌کنیم.

اسلامی یادآور شد: پول‌هایی که وارد مسکن می‌شود و التهاب و گرانی در این بخش ایجاد می‌کند یا مؤسساتی که ۵۰۰ یا هزار واحد مسکونی خریداری کرده و از این واحدها برای رسد سرمایه خود بهره می‌برند، با استفاده از ثبت در سامانه اسکان و همچنین جرایم مالیاتی در نظر گرفته شده برای خالی ماندن آنها، شناسایی و اعمال مالیات شده و سفته بازی در بخش مسکن را پُر ریسک می‌کند تا هزینه‌های آنها اضافه شود و پول به سمت ساخت و ساز مسکن برود نه احتکار و انباشت مسکن.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *