• صفحه خانگی
  • >
  • سردبیر
  • >
  • شکایت وزارت ارتباطات از اپراتورها به بهانه اختلال در شبکه اجتماعی

شکایت وزارت ارتباطات از اپراتورها به بهانه اختلال در شبکه اجتماعی

شکایت وزارت ارتباطات از اپراتورها به بهانه اختلال در شبکه اجتماعی خارجی کلاب هاوس در حالی است که این وزارتخانه و آقای وزیر طبق ماده ۲ مصوبه «سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی» مرتکب تخلف شدند و شکایت آنها فرار به جلو است.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات روز شنبه با ارسال هشداری به سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و مخابرات ایران به آنها ۲۴ ساعت فرصت داد تا اختلال مشهود در شبکه اجتماعی کلاب هاوس را بر طرف کنند. در این نامه اختلال عمدی اپراتورها جرم انگاری عنوان شده و اپرانورها تهدید به مجازات شدند.

حال همزمان با پایان ضرب‌الاجل ۲۴ ساعته وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات به اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و مخابرات به اتهام ایجاد اختلال عمدی در شبکه اجتماعی کلاب هاوس، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از این اپراتورها شکایت کرد.

ارتباطات رادیویی با موضوع اختلال عمدی

شکایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با موضوع اختلال عمدی اپراتورهای مذکور در سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی و با استناد به ماده ۷۳۷ قانون مجازات اسلامی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران تسلیم شد. طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بر اساس ماده ۷۳۷ قانون مجازات اسلامی ایجاد هرگونه اختلال در ارتباطات کشور جرم تلقی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، شکایت وزارت ارتباطات از اپراتورها در حالی است که بر اساس مصوبه ابلاغی مردادماه سال ۹۶ شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص  شبکه اجتماعی کلاب هاوس مرتکب تخلف شده و احتمالا برای فرار رو به جلو اقدام به شکایت کرده است تا در پنجه دستگاه های قضایی و نظارتی گرفتار نشود.

طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی که هدف از آن «تعیین سیاست‌ها و اقدامات لازم برای ساماندهی فعالیت پیام‌رسان‌های اجتماعی، با هدف فراگیری پیام‌رسان‌های اجتماعی داخلی و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی خارجی» عنوان شده است، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده به منظور مدیریت و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی اقداماتی را به عمل آورد که شواهد نشان می دهد، بخش عمده ای از این اقدامات انجام نشده و نیاز به پیگیری دستگاه های نظارتی در این خصوص دارد.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *