• صفحه خانگی
  • >
  • سردبیر
  • >
  • گلایه های مدیرعامل شرکت ریماپاک آریا از سنگ اندازی مسئولان برای شرکت های کوچک

گلایه های مدیرعامل شرکت ریماپاک آریا از سنگ اندازی مسئولان برای شرکت های کوچک

لاله قاسمعلی کارآفرین و مدیرعامل شرکت ریماپاک آریا گفت: در شرایط کنونی که تقاضا برای محصولات لوازم بهداشتی و آشپزخانه در بازار داخلی زیاد هست، دستگاه های دولتی مانند وزارت صنعت و نه تنها حمایتی از تولید ریما پاک نمی کنند، بلکه سنگ اندازی هم می کنند و به بهانه اینکه تولید در شهرک های صنعتی انجام نمی شود تسهیلات به شرکت ارائه نمی دهند و از طرف دیگر مجوزهای لازم برای عرضه محصولات به بخش های دولتی نمی دهند.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی کلاغ نیوز، در سال های اخیر که کشور زیر فشار تحریم ها قرار داشته افزایش تولید داخلی بیش از گذشته مود توجه قرار گرفته و مسئولان هم همواره در مصاحبه هایشان بر تقویت تولید داخلی تاکید کرده اند، اما آیا در واقعیت به این شعارها جامعه عمل پوشانده اند؟ لاله قاسمعلی کارآفرین و مدیرعامل شرکت ریماپاک آریا در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه این شرکت لوازم بهداشتی آشپزخانه در راستای تامین نیازهای داخلی سال ۹۷ آغاز بکار کرده و برای ۳۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و ۳۰۰ نفر اشتغالزایی غیر مستقیم کرده، گفت: در شرایط کنونی که تقاضا برای محصولات لوازم بهداشتی آشپزخانه در بازار داخلی زیاد هست، دستگاه های دولتی مانند وزارت صنعت و نه تنها حمایتی نمی کنند، بلکه سنگ اندازی هم می کنند و به بهانه اینکه تولید در شهرک های صنعتی انجام نمی شود تسهیلاتی به شرکت ارائه نمی دهند و از طرف دیگر مجوزهای لازم برای عرضه محصولات به بخش های دولتی نمی دهند.

او افزود: در حال حاضر شرکت زیماپاک آریا ۲۲ محصول بهداشتی آشپزخانه تولید می کند که از نظر کیفی در سطح بالایی قرار دارد و قابل رقابت با محصولات کیفی خارجی هم هستند، اما از آنجایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا کارگاه برای مدتی فعالیت خود را کاهش داده و از طرف دیگر تورم هم قدرت خرید مردم را کم کرده است تقاضا در بازارهم روندی نزولی گرفته و کاملا راکد است، در چنین شرایطی تولیدکننده ها به حمایت دولت نیاز دارند تا بتوانند سطح تولیدخود را متناسب به نیاز جامعه ارتقا دهند.

تولید ۲ هزار رول دستمال در روز

قاسمعلی با تاکید بر اینکه این شرکت توان تولید ۲ هزار رول دستمال در روز دارد، اظهار کرد: در چند وقت اخیر به دلیل گرانی محصولات پلیمری قیمت تمام شده بالا رفته با این حال شرکت زیماپاک برای حفظ رقابت پذیری و رضایت مشتری با حاشیه سود کمتری در حال تولید و عرضه محصولات است.

او با تاکید بر اینکه در حال حاضر دست ها پشت پرده و لابی های برای عرضه برخی محصولات وجود دارد، گفت: تولید و عرضه دستمال های بیمارستانی در ایران از طریق واسطه هایی انجام می شود که عملا فضا را به صورت انحصاری برای چند شرکت به وجود آورده است و عملا تولید و عرضه این محصولات را برای شرکت های کوچکغیرممکن کرده است.

مدیرعامل شرکت ریماپاک آریا تصریح کرد: در حال حاضر محصولات ریماپاک در فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای عرضه می شود اما به دنبال کاهش قیمت مصرف کننده با فروش آنلاین هستیم.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *