اتمام حجت سازمان حمایت با عرضه کنندگان صنفی

سازمان حمایت با عرضه کنندگان صنفی و مراکز مجازی فروش اقلام بهداشتی و ماسک به رعایت قیمت مصوباتمام حجت کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کلاغ نیوز؛ پیرو ابلاغیه¬های قبلی این سازمان در خصوص ضرورت رعایت نرخ¬های مصوب اقلام ضروری مبازه با بیماری کرونا و با عنایت به مصوبات ستاد لجستیک مربوطه، حداکثر قیمت مصرف¬کننده ماسک سه لایه صنعتی ۱۳۰۰۰ و ماسک-های کارگاهی ۱۵۰۰۰ریال تعیین گردید. این در حالی است که گزارشات و شکایات واصله حاکی از آن است که انواع ماسک سه لایه در برخی از مراکز عرضه از جمله داروخانه¬ها، فروشگاههای زنجیره¬ای، اینترنتی و واحد¬های صنفی بالاتر از نرخ مصوب به فروش می¬رسند. لذا در راستای جلوگیری از هرگونه اجحاف در حق مصرف¬کنندگان به ویژه در شرایط حساس کنونی، کلیه عرضه کنندگان مکلف به فروش کلیه اقلام ضروری مبارزه با بیماری کرونا به قیمت¬های مصوب می¬باشند و می¬بایست با قید فوریت نسبت به اصلاح قیمت¬های فروش خود اقدام نمایند. بدیهی است مسئولیت فروش به نرخ¬های بالاتر از قیمت مصوب به هر بهانه¬ای، مصداق ماده ۲ قانون تعزیرات حکومتی تلقی شده و مسئولیت آن متوجه واحدهای خاطی خواهد بود.
این اطلاعیه به منزله ابلاغ عمومی بوده و برای کلیه عرضه کنندگان لازم الاجرا می¬باشد. شهروندان محترم در صورت مواجهه با قیمت¬های بالاتر از قیمت های مصوب از طریق به شماره ۱۲۴ و یا سامانه ۱۲۴.ir و یا سازمان ها و ادارات صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور موارد تخلف را منعکس فرمایند.
لازم به ذکر است نظارت بر عملکرد داروخانه ها از طریق وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد و تخلف این مراکز می بایست به شماره ۱۹۰ منعکس گردد.

لینک کوتاه خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *